258 відгуків
+380 (63) 645-70-36
+380 (98) 192-14-40
Потрібні корисності

Папір для випічки, пергамент і підпергамент - в чому різниця?

Папір для випічки, пергамент і підпергамент - в чому різниця?
Часто користуєтеся духовкою? Вирішили спекти смачненьке, підсмажити м'ясо в духовці? Задумайтеся над вибором якісної пергаментного паперу, адже саме вона не тільки може зберегти незрівнянний смак Вашого кулінарного десерту. Іноді неякісний пергамент не просто здатний зіпсувати естетичний вигляд продукту, але і додати в нього м'яко кажучи не дуже корисні властивості... Яку ж вибирати папір для випічки? Тонка і крихка Папером для випічки можуть називатися кілька різних матеріалів. Найменш міцний (і найдешевший) – тонка калька. Напівпрозора, тонка, легко размокающая і прилипающая до виробів з бісквітного тіста і кекси з невеликою кількістю жиру. Ще один недолік кальки – при тривалій випічці вона може стати ламкої і навіть розсипатися. Вона придатна для дріжджовий, пісочної випічки, а також холодних кондитерських виробів, наприклад, чізкейків на основі з крихт печива, перемішаних з маслом. Її рекомендується змащувати жиром. Щільна і міцна Наступний по міцності – звичайний пергамент, схожий з пакувальним. Це гладка пергаментний папір для випічки, частіше коричневого кольору, просочена розчином сірчаної кислоти і через це стала більш міцною, пластичною, стійкою до вологи і високих температур. Не змінює своїх властивостей від різних температур і відносно добре вбирає жир. Чудово підходить для випікання виробів з тіста з великою кількістю жиру. Якщо ж пергамент використовується для випічки нежирного тіста, його потрібно змастити маслом. Універсальна Найбільш популярний варіант – пергаментний папір для випічки з тонким силіконовим покриттям, який найкраще відстає від готових виробів, включаючи бісквіти, не пропускає вологу, майже не вбирає жир і не потребує додаткової мастилі. Його можна використовувати для випічки будь-якого виду тесту, причому для всього, крім бісквітів, багаторазово. В ньому ж звичайно запікають страви з м'яса, птиці і риби. Є різновид, витримує температури до 250-300°С і призначена для хлібопекарського виробництва. Силіконова Окремий, дорогий варіант – папір для випічки з двостороннім силіконовим покриттям, що утворюють повітряні камери і тривимірну структуру запікання. Відрізняється більш товстим шаром силікону. Зазвичай коричневого кольору і продається в листах.    
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner