Продавець Потрібні корисності розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
255 відгуків
promo_banner
Потрібні корисності
+380 (63) 645-70-36
+380 (98) 192-14-40

Папір для випічки, пергамент і підпергамент - в чому різниця?

Папір для випічки, пергамент і підпергамент - в чому різниця?

Часто користуєтеся духовкою? Вирішили спекти смачненьке, підсмажити м'ясо в духовці?
Задумайтеся над вибором якісної пергаментного паперу, адже саме вона не тільки може зберегти незрівнянний смак Вашого кулінарного десерту. Іноді неякісний пергамент не просто здатний зіпсувати естетичний вигляд продукту, але і додати в нього м'яко кажучи не дуже корисні властивості...

Яку ж вибирати папір для випічки?

Тонка і крихка

Папером для випічки можуть називатися кілька різних матеріалів. Найменш міцний (і найдешевший) – тонка калька. Напівпрозора, тонка, легко размокающая і прилипающая до виробів з бісквітного тіста і кекси з невеликою кількістю жиру. Ще один недолік кальки – при тривалій випічці вона може стати ламкої і навіть розсипатися. Вона придатна для дріжджовий, пісочної випічки, а також холодних кондитерських виробів, наприклад, чізкейків на основі з крихт печива, перемішаних з маслом. Її рекомендується змащувати жиром.

Щільна і міцна

Наступний по міцності – звичайний пергамент, схожий з пакувальним. Це гладка пергаментний папір для випічки, частіше коричневого кольору, просочена розчином сірчаної кислоти і через це стала більш міцною, пластичною, стійкою до вологи і високих температур. Не змінює своїх властивостей від різних температур і відносно добре вбирає жир. Чудово підходить для випікання виробів з тіста з великою кількістю жиру. Якщо ж пергамент використовується для випічки нежирного тіста, його потрібно змастити маслом.

Універсальна

Найбільш популярний варіант – пергаментний папір для випічки з тонким силіконовим покриттям, який найкраще відстає від готових виробів, включаючи бісквіти, не пропускає вологу, майже не вбирає жир і не потребує додаткової мастилі. Його можна використовувати для випічки будь-якого виду тесту, причому для всього, крім бісквітів, багаторазово. В ньому ж звичайно запікають страви з м'яса, птиці і риби. Є різновид, витримує температури до 250-300°С і призначена для хлібопекарського виробництва.

Силіконова

Окремий, дорогий варіант – папір для випічки з двостороннім силіконовим покриттям, що утворюють повітряні камери і тривимірну структуру запікання. Відрізняється більш товстим шаром силікону. Зазвичай коричневого кольору і продається в листах.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner